Të veshim kapelet e njëri -tjetrit – një projekt shqiptaro-austriak i HTL Shkodër dhe NMS Neufeld

Libri me fotografi „Kapelet e zonjës Strubinski“ i shkrimtarit Heinz Janisch, ishte baza për një projekt virtual midis disa shkollave, i cili ishte një iniciativë e PH Burgenland në Austri ku pjesëmarrëse janë 20 shkolla dhe 500 nxënës/e .

Nga shkolla jonë morën pjesë në projekt klasa 8a dhe 8b, e cila së bashku me një shkollë austriake, “Neue Mittelschule in Neufeld“ krijoi një kalendar me kapele tradicionale nga të dy vendet.

Birgit Wutschitz, 16.3.2016

P1090284

8by_DSC_0530

8ay_Kopie von 20160304_083039