Referat nga Edmira Shqau

Edmira Shqau, me ftesë të drejtoreshës së shkollës austriake, mbajti me 18 shkurt 2014, një referat para nxënësve të klasës 5A dhe 5B, ku tregoi për ekperiencën e saj me studimin në Austri. Edmira Shqau ka mbaruar maturën në 2013 dhe studjon në tani në Grac në universitetin teknik. Në fund të referatit u zhillua dhe diskusion i zjarrtë me maturante dhe maturantë të këtij viti shkollor.

Manfred Tagini

1

2