Referat nga psikologu i policisë së shtetit

Më 12 nëntor 2013 u zhvillua për të dy klasat e pesta një referat i punonjësi social në drejtorinë e policisë. Nxënësit dhe nxënëset patën mundësi të flisnin dhe të merrnin informacione me psikologun e policisë së shtetit rreth punës së tyre apo mbi tema si kriminaliteti etj. Diskusioni i zjarrtë në të dy klasat 5A dhe 5B, tregoi qartë interesimin e nxënësve .

12.11.2013, Manfred Tagini

1 2