Konkursi „Ligjërimi më i bukur“ në gjuhën gjermane

Ditën e Enjte , më 8 Prill 2014, u zhvillua për nxënësit tanë më të vegjël, një konkurs ligjërimi. Pjesëmarrës ishin 8 nxënëse dhe nxënës , përkatësish nga dy përfaqësues nga grupet 8ax/8ay/ 8bx dhe 8by, të cilët prezantuan njohuritë e tyre para një jurie që përbëhetj nga znj.drejtoreshë Sidita Bazhdari, znj. Anita Aigner dhe z. Manfred Tagini. Rezultatet e nxënësve ishin shumë të mira dhe për jurinë ishte e vështirë të merrninn një vendim, por në fund u vendos njëzëri. Përgëzojmë Lear Sokolin (8apër vendin e 3, Edmond Hasanaj (8b) për vendin e 2 dhe El´Saida Tafilin (8b) për fitoren.
Urime!

Manfred Tagini dhe Markus Offner

2014 04 10 32 Shkodra - ÖS - Vorlesewettbewerb 8. Klassen

2014 04 10 27 Shkodra - ÖS - Vorlesewettbewerb 8. KLassen

2014 04 10 22 Shkodra - ÖS - Vorlesewettbewerb 8. KLassen

2014 04 10 20 Shkodra - ÖS - Vorlesewettbewerb 8. KLassen

2014 04 10 16 Shkodra - ÖS - Vorlesewettbewerb 8. KLassen

2014 04 10 07 Shkodra - ÖS - Vorlesewettbewerb 8. KLassen