Çertifikatë nderi për Loreta Prela

Në kuadër të aktivitetit me rastin e festës së mësuesit, i cili ishte organizuar nga mësuesja e gjuhës Brunilda Kapçari së bashku me nxënësit e klasës së 9, drejtoresha e shkollës Gerlinde Tagini i dha mësueses Loreta Prela një çertifikatë nderi me rastin e 30 vjetorit të veprimtarisë së saj si mësuese dhe punës së saj të shkëlqyer në Shkollën Austriake. Kolektivi i Shkollës Austriake “Peter Mahringer” i bashkohet këtyre urimeve dhe përgëzon Loreta Prelën.
9.3.2015 Manfred Tagini

2015 03 09-1 064 Shkodra - ÖS - Ehrenurkunde Loreta

2015 03 09-1 066 Shkodra - ÖS - Ehrenurkunde Loreta