Shkolla Austriake HTL Shkodër dhuron kompiutera shkollës HTL në Tiranë

Shkolla Austriake „Peter Mahringer“ Shkodër, vizitoi më 28.1.2016 shkollën HTL “Hermann Gmeiner” në Tiranë.

Në kaudër të kësaj vizitë ku të pranishëm ishin drejtoresha e shkollës znj. Hedie Bejtja (Gjoni), Gerhard Walzel, mësuesit znj. Ilda Fishti, znj.Besmira Vuthaj , z.Gerild Qordja dhe z. Michael Schernthaner (KulturKontakt Austria), HTL-së në Tiranë iu dhuruan nga ana e shkollës Austriake HTL Shkodër 10 kompiutera bashkë me monitorë, tastjera dhe mauze .

Hajro Plaku, 1.2.2016

14

6

26

5