TV Lezha – Shkolla Austriake në emisionin “Kuvendi i Ideve”

Me anë të një ftese nga drejtori i TV Lezha, Fred Stakaj, shkolla Austriake “Peter Mahringer” ishte e ftuar në studion e TV Lezha në emisionin e famshëm javor “Kuvendi i Ideve”. Gjatë një ore në bashkëbisedim me Olta Paja nga TV Lezha, drejtoresha Gerlinde Tagini, nëndrejtoresha Sidita Bazhdari dhe Greta Makaj (klasa 4B), patën rast që të prezantojnë live shkollën tonë.

4.4.2014; Gerlinde Tagini dhe Sidita Bazhdari

2014 04 04-4 158 Lezha - TV-Lezha - Kuvendi i Ideve

2014 04 04-4 162 Lezha - TV-Lezha - Kuvendi i Ideve

2014 04 04-4 177 Lezha - TV-Lezha - Kuvendi i Ideve

2014 04 04-4 182 Lezha - TV-Lezha - Kuvendi i Ideve