Shkolla Austriake në emisionin e TV Koplik: “Pa Limit”

Përmes ftesës së drejtorit të TV Koplik, Shkolla Austriake “Peter Mahringer” ishte e ftuar në studion e TV Koplik në emisionin “Pa Limit”. Gjatë 45 minutave prezantuan Irma Memcaj, Manfred Tagini dhe Sidorela Lulaj (Klasa 4B) në bashkëbisedim me Emanuela Manaj shkollën tonë.

24.4.2014; Manfred Tagini

2014 04 24 7 Koplik - ÖS - Interview mit TV Koplik