Dita e pastrimit

Në kuadër të lëvizjes „Të pastrojmë Shqipërinë” edhe Shkolla jonë u aktivizua së bashku me nxënësit e klasës 9C dhe mësuese Brunilda Kapcari.
Nxënësit ndihmuan në pastrimin e ambjenteve të shkollës dhe përreth saj.
Mesuesja ishte kujdesur që nxënësit të pajiseshin me mjetet e nevojshme të pastrimit sipas standarteve të higjenes.

25.11.2014; Brunilda Kapcari

DSCN9673

DSCN9678

DSCN9698

DSCN9728

DSCN9730

DSCN9736

DSCN9747

DSCN9751