Konkursi i gjuhës gjermane – klasat 9a dhe 9b

Më 28.04.2014 u zhvillua për 12 nxënëset dhe nxënësit e klasave 9a dhe 9b provimi me shkrim për konkursin e gjuhës gjermane për këtë vit shkollor. Tetë pjesëmarrësit më të mirë në provimin me shkrim u kualifikuan në provimin me gojë, i cili u zhvillua më 29.4.2014. Komisioni përbëhej nga drejtoresha Sidita Bazhdari dhe znj. Anita Aigner, të cilat u befasuan nga rezultatet e mira të nxënësve në provimin me gojë.

Vendin e 3 e zuri Erda Ymeri (9by), kurse vendin e 2 Sara Muharemi (9ax). Fituese u shpall Simona Simoni (9ay). I urojmë nga zemra për arritjet!

Markus Offner

DSCN9077

DSCN9079