Aktiviteti sportiv i shkolles sone i organizuar nga Qendra Kulturore e femijeve

Shkolla jone kete vit, pervec aktiviteteve sportive te organizuara dhe te programuara nga vete shkolla dhe mesuesit e Edukimit fizik, moren pjese ne nje aktivitet sportiv shume te gjere e te larmishem, te organizuar nga QKF, ku moren pjese te gjitha shkollat e qytetit tone.

Ky aktivitet ishte i ndare ne dy faza . Faza e pare u zhvillua ne muajin mars, ku u zhvillua ndeshje ne sporte te ping-pongut dhe te shahut. Ne kete faze nxenesit tone u paraqiten shume mire , si djemet ashtu edhe vajzat, duke shkuar deri ne finale. Ne sportin e shahut shkolla jone zuri vendin e pare me nxenesin Sidi Beqiraga (9c).
Ne fazen e dyte qe u zhvilluan gjate muajit prill-maj. Shkolla jone u paraqit denjesisht ne te gjitha sportet volejboll basketboll vajza dhe djem dhe ne minifutboll djem. Edhe ne kete faze dhe ne keto sporte shkolla jone u paraqit shume mire duket fituar vendin e trete ne volejboll per djem dhe duke fituar per here te dyte rradhazi vendin e pare ne basketboll per djem.
Ne perfundim te aktivitetit shkolla jone u cilesua si nje nder shkollat me te mira te qytetit tone, pasi ne 5 sporte qe u zhvilluan ne morem kupa, medalje dhe diploma perkatese ne 3 prej tyre ku 2 ishin vende te para. Ne basketboll dhe shah vendin e pare ndersa ne volejboll vendin e trete .
Keto ishin rezultate shume te mira, duke pasur parasyshe qe ishte nje pjesmarrje e gjere e gjitha shkollave te qytetit, dhe shkolla jone arriti rezultate mjaft te mira.

Ana Gjelaj, 17.6.2015

IMG_20150504_194401

IMG_20150426_224117

IMG_20150415_173356

FB_IMG_1430426975144