Silvana Lucaj

Shkolla jonë mban zi për nxënësen tonë Silvana Lucaj, klasa 5b, e cila humbi jetën në një aksident tragjik më 26.12.2012. Ngushëllimet më të thella për familjarët dhe të afërmit e Silvanës.

Foto