Dhënia e çmimeve për fituesit e konkurseve të gjuhës gjermane

Në praninë e znj. drejtoreshë Bazhdari, anëtarëve të jurisë dhe të profesoreshave Rotraud Schrempf, Anita Aigner dhe Sigrid Kreuzwirth, u ndanë me datë 10 qershor, çmimet për fitueset dhe fituesit e konkurseve të gjuhës gjermane të këtij viti shkollor . Përveç një çertifikate, ku dokumentohet me shkrim suksesi i tyre, të gjithë fituesit morën nga një USB-Stick në formën e një byzylyku dhe një çmim simbolik në para. I urojmë fituesve gjitha të mirat dhe i gëzohemi konkurseve në vitit e ardhshëm shkollor.

Markus Offner

IMG_0144

IMG_0151

IMG_0156

IMG_0159

IMG_0163

IMG_0166

IMG_0169

IMG_0172

IMG_0176