Prezantimi i Shkollës Austriake në rrethin e Malësisë së Madhe

Më 19 Mars 2013 me ndërmjetësim të Sulejman Duli, Zyra Arsimore Koplik, patëm mundësi të prezantojmë shkollën tonë në shumë vende në Malësinë e Madhe. Manfred Tagini me dy nxënëse, Sidorela Lulaj (klasa 3b, nga Kopliku) dhe Anisa Dukaj (3b, nga Grizha), prezantuan si vitin e kaluar, shkollën „Peter Mahringer“ në shkollat 9-vjeçare në Gruemirë, Vrakë, Grizhë, Koplik i Sipërm dhe në shkollën Abdyl Bajraktari në Koplik.

Manfred Tagini