Prezantimi i shkollës në Lezhë dhe në Zadrimë

Me datën 20 Mars 2013 patëm mundësi, falë ndërmjetësimit të Drejtorive Arsimore në Lezhë dhe në Shkodër që të prezantojmë shkollën tonë në disa shkolla të rrethit të Lezhës dhe të Shkodrës. Manfred Tagini dhe dy nxënësit Donald Gjeloshi (klasa 9b, nga Lezha) dhe Marina Simoni (klasa 2a, nga Vau i Dejes) prezantuan shkollën „Peter Mahringer“ në shkollat 9-vjeçare „Besëlidhja“, „Gjergj Kastrioti“, „Gjergj Fishta“ dhe „Kosova“ (të gjitha në Lezhë) si dhe në shkollat 9-vjeçare në Blinisht, Vau i Dejes, Mjedë dhe Shelqet si dhe dorëzuam ftesat për „Ditën e Dyerve të Hapura“.

Manfred Tagini