Prezantime të shkollës në Malësinë e Madhe

Me 18. Maj 2011 patëm mundësi përmes ndërmjetësimit të Ardian Lulaj nga Drejtoria Arsimore në Koplik të prezantojmë shkollën tonë në disa shkolla në Malësia e madhe. Brilanda Fishta, Manfred Tagini dhe dy nxënëset Sidorela Lulaj (1b, nga Kopliku) dhe Anisa Dukaj (1b, nga Grizha) patën rastin ta prezantonin shkollën „Peter Mahringer“ në shkollat 9-vjeçare në Gruemirë, Vrakë, Grizhë, Bajzë dhe në shkollën Abdyl Bajraktari në Koplik.

Foto