Prezantimi i shkollës në Malësinë e Madhe

Edhe këtë vit, si vitin e kaluar, patëm mundësi që përmes ndihmës të Ardian Lulaj nga Drejtoria Arsimore në Koplik me datën15 Mars 2012 të prezantojmë shkollën tonë në disa shkolla në Malësinë e Madhe. Manfred Tagini dhe dy nxënëset Sidorela Lulaj (2b, nga Kopliku) dhe Anisa Dukaj (2b, nga Grixha) prezantuan shkollën „Peter Mahringer“ në shkollat 9-vjeçare në Gruemirë, Vrakë, Grizhë, Koplik i Sipërm, Stërbec dhe në shkollën Abdyl Bajraktari në Koplik.

Manfred Tagini

Foto