Vizita në shkolla në Malin e Zi

Me 27.Prill, dy mësues të Shkollës Austriake Shkodër , Brilanda Fishta dhe Manfred Tagini, vizituan dy shkolla fillore malazeze.

 

Në Katërkollë/Vladimir pas një bisedë me drejtorin e shkollës fillore „Bedri Elezaga“ patëm mundësi të bëjmë një prezantim të shkollës sonë para nxënësve të klasës së tetë. Në Ulqin/Ulcinj patëm rastin e një bisese të detajuar me Z. Martin Zadrima, drejtorin e një nga shkollave më të mëdha të Malit të Zi, shkolla fillore „Marshall Tito“. Qëllimi në të dyja rastet ishte të prezantonim shkollën tonë „Peter Mahringer“ dhe të përforcojmë karakterin e saj përtej kufinjve– shkolla jonë është e hapur natyrisht edhe për nxënësit nga shtetet e tjera.

Foto