Mësuese dhe mësues

Mag. Tagini Gerlinde / Drejtoreshe, Ekonomi Ndërmarje

gerlinde

M.A. Bazhdari Sidita / Nendrejtoresha / Gjermanisht

sidita

Mesues/e shqiptar/e 

Bega Arsena, MSc / Anglisht
brunilda
Biba Brunilda / Gjuhe Shqipe dhe Letersi
brilanda
Fishta Brilanda / Gjermanisht, Perkthyesja e shkolles
Gjerga Lindita / Biologji dhe kimi
irma
Memçaj Irma / Gjuhë shqipe dhe Letërsi
lindita
Sala Lindita / Matematik
marilda
M.A. Shala Marilda / Asistente e Drytoreshes / Gjermanisht
fio
Tahiri Fiorela / Gjeografi dhe Histori
sportlehrer
Zhejani Nefail / Fiskulture(Djemte)
mikela
Mikela Lekaj / Gjermanisht
mathe
Loreta Prela / Matematikë
sportlehrerin
Ana Gjelaj / Fiskulturë

IMG_5548

Nelaj Denisa / Gjuhe angleze

Mesues/e austriake 

anita
Mag. Aigner Anita / Gjermanisht
wadah
DI Karzoon Wadah Mohamad / Informatik
philip
DI Michel Philip / Informatik
faik
Nushi Faik, MSc / Informatik
gernot
Mag. Scheffknecht Gernot / Ekonomi
christoph
Schratt Christoph, MSc / Informatik
rotraud
Schrempf-Morawetz Rotraud / Gjermanisht
markus
Offner Markus / Gjermanisht
welat
Welat Abdall, BSc / Informatik
alex
Keminger Alexander, MSc / Informatik
michi
Maschek Michael BSc, / Informatik

iyad

Ing. Iyad Shalaldeh, MSc / Informatik

hajro

Hajro Plaku / Informatik

meggi

Mag. phil. Brückner Margit / Gjuhe angleze

josef

Mag. Fasching Josef / Mathematik

karl

Mag. phil. Heurex Karl / Gjuhe germane

dominik

Höbert Dominik, BSc / Informatik

maria

Mag. Hönigsberger Maria / Gjuhe gjermane

emi

Mag. Kashi Emirjola / Informatik

özka

Ing. Öntürk Öskan, BSc / Informatik

IMG_5556

M.A. Wutschitz Birgit / Informatik