Miq austriakë nga Salzburg vizitojnë shkollën austriake

Në kuadër të udhëtimit kulturor “Faszination Albanien” (17.-28.6.2013), vizitoi shkollën më 18.6 një grup turistësh nga Salzburgu me në krye Wolfgang Traschler. Ata u përshëndetën nga ana e nëndrejtoreshës Sidita Bazhdari dhe dëgjuan një prezantimi rreth shkollës austriake nga Greta Makaj, Raela Salja dhe Ermal Bajraktari. Në fund pati disa pyetje dhe u shkëmbyen mendime.
Manfred Tagini