Dita e projektit 9a, 9b, 4a

Klasa e 9a (mësuese kujdestare Margit Herta), 9b (Manfred Tagini) dhe 4a (Manfred Tagini) u nisën më 27 Shtator për në Tiranë me autobusin më të madh që ekziston, autobusin 50 vendësh . Pika e parë e programit ishte teleferiku që të çon në Dajt dhe më pas shkuam në qendrën tregtare TEG. Të lodhur, por shumë të gëzuar u kthyem në darkë në orën 19:30 në Shkodër.

Margit Herta, Manfred Tagini

Foto