2bS5 prezanton projektin në gjuhën gjermane

Më datën 10 qershor klasa 2bs5 prezantoi një projekt të punuar prej disa javësh në orën e gjuhës gjermane . Znj. drejtoreshë Bazhdari, Marilda Shala, Mikela Lekaj dhe Loreta Prela panë rezultatet e këtij projekti.
Bëhej fjalë për disa histori të shkurtra në nivelin gjuhësor B1, përmbajtja e së cilave u përpunua nga ana didaktike nga nxënëset dhe nxënësit. Rezultati i shin fletë të shumta pune, lojëra dhe punë tjera komplekse, të cilat mund të përdoren në mësim.
Për shkak të temperaturave të larta, në fund të prezantimit ,u ofruan në mensën e shkollës pije freskuese.

Markus Offner

IMG_0183

IMG_0184

IMG_0185

IMG_0190

IMG_0194

IMG_0196

IMG_0201

IMG_0204

IMG_0208

IMG_0209