PROJEKTI “ DITËT E TAKIMIT” – workshop treditor kërcimi

“ Ditët e takimit “ u hapën me një workshop treditor kërcimi.

Kërcimtari dhe koreografi Thomas Hirt, së bashku me 27 nxënës dhe nxënëse të Shkollës Austriake “Peter Mahringer” punoi një pjesë kërcimi prej rreth 10 minutash, e cila u shfaq më 28. 4. 2009 në teatrin “ Migjeni”

Foto