PROJEKTI “ DITËT E TAKIMIT” – “ Festë së Takimit”

E mërkura ( 29.4.09) është në qendër “ Festës së Takimit”.

Pas përshëndetjes dhe dorëzimit të dhuratës së miqve ( një paisje ping- pongu), gjatë paradites të gjithë luajnë, kërcejnë, bisedojnë dhe qeshin me njëri-tjetrin.

Foto