Prof. Manfred Tagini-Titull „Mësues i nderuar”

Në kuadrin e një feste të vogël, shefi i seksionit Stelzmüller (BMBF) me datë 15 qershor 2014 i dha Manfred Taginit titullin e lartë “mësues nderi” -titull i cili simbolizon punën e gjatë dhe të suksesshme të tij. Urime të përzemërta Manfred.

Rotraud Schrempf-Morawetz

2014 06 15-3 43b Shkodra - Rozafa - Übergabe TAM Oberstudienrat