ÖSD

Info ÖSD 2015 Informacionet aktuale në lidhje me datat dhe tarifat e provimit të diplomës austriake të gjuhës gjermane ( ÖSD)
mund ti shkarkoni çdo kohë në linkun e mëposhtëm:

Informcion për ÖSD 2015 (klikoni këtu).