Dhënia e titullit të nderit shefit të seksionit Mag. Wolfgang Stelzmüller

Më 26.07.2012 ambasadori shqiptar në Austri, Dr. Vili Minarolli, i dha Z. Shef të Seksionif Mag. Wolfgang Stelzmüller një titull të lartë nderi si falenderim i Republikës së Shqipërisë për meritat për themelimin dhe ngritjen e Shkollës Austriake „Peter Mahringer“ në Shkodër. Ceremonia festive u zhvillua në ambjentet e Ambasadës Shqiptare në Vjenë në praninë e shumë personaliteteve, të cilët së bashku me z. Stelzmüller kanë kontribuar në ngritjen e shkollës dhe të cilët janë shumë të lidhur me shkollën dhe me Shqipërinë.

Edhe ne, Shkolla Austriake jashtë Austrisë „Peter Mahringer“, shprehim mirënjohjen tonë për mbështetjen e vazhdueshme dhe përgëzojmë për këtë titull nderi të merituar!

Dir. Mag. Gerlinde Tagini

Foto