Oraret e hapjes në verë

28.06.2013
Ju urojmë pushime të bukura dhe sa më të qeta!!!

Oraret e hapjes në verë:
Hë 01.07. – Hë 15.07.2013, 08:00 – 12:00
Hë 19.08. – Mër 28.08.2013, 08:00 – 12:00

Nga 16.07 deri më 18.08 shkolla është e mbyllur.