Orari i hapjes së shkollës gjatë pushimeve verore

Sekrataria është e hapur nga 02.07 deri 27.07.2012 dhe nga 13.08. deri 24.08.2012 nga ora 9:00 deri 12:00. Nga data 28.07 deri 12.08.2012 shkolla është e mbyllur.

I urojmë të gjithëve pushime të këndshme!

Foto