Pamje e re për mensën e shkollës

Në fundjavën e parë të muajit maj, disa nga nxënësit tanë morën përsipër që t’i japin mensës së shkollës një pamje të re. Falenderojmë përzemërsisht drejtoreshën Mag. Gerlinde Tagini, e cila bëri të mundur realizimin e këtij projekti nën drejtimin e Gelirt Ramadanit dhe mësueses së gjuhës gjermane Rotraud Schrempf Morawetz. Nxënësit dhe nxënëset ishin shumë të motivuar dhe të angazhuar në punë.
Së pari, duhej që e gjithë hapësira të lyhej me ngjyrën bazë. Falenderojmë skuadrën: Klaudio, Marina, Gelirt dhe Iris (4a).
Më pas filloi pjesa krijuese, ku dhe siç mund të shihet në fotografitë në vijim, kanë lindur vepra të vërteta arti. Një falenderim i madh shkon për skuadrën: Rebeka (4a), Lidra (3bs5), Alis dhe Indi (3s4), Martina, Iris (9a)

Rotraud Schrempf Morawetz

20150429_143745

20150429_143942

20150429_143958

20150429_144011

20150429_144021

20150429_144042

20150501_132731

20150502_101251

20150502_101317

20150502_101347

20150502_101427

20150502_101444

20150502_135547

20150502_162009

20150502_162026

20150506_113116

20150506_113142

20150506_113153

20150506_113203

20150506_113219

20150506_113223

20150506_113240

20150506_113247

20150506_113258

20150506_113306