Mensa e re e shkollës

Që me datën 25 Shkurt 2013  për mensën e shkollës do të gatuajë Anton Bazhdari. Shpresojmë që të kemi ushqim të mirë dhe i urojmë Tonit shumë sukses në punën e tij!

 

Manfred Tagini