Nature Rocks „shkund“ finalen e „ Rinisë Krijuese“

Nga 27-29 maj 2015 u zhvillua finalja e konkursit „ Rini krijuese“ në dhomën e tregtisë së Austrisë, në Vjenë.
Skuadra e Nature Rocks nga klasa 3a (Loren Ujkashi, Arjeta Fishta, Sindi Shala, Erisa Sala) nga HTL Shkodër ia dolën të përzgjidhen në finale dhe gjatë tre ditëve konkuruan në kategorinë „ Sipërrmarrje“ kundër pjesëmarrësve tjerë. Juria dhe përfaqësuesit e shtypit shfaqën interesim të madh për idenë e tyre të biznesit.
Pas ditëve të lodhshme por të bukura gjatë pjessëmarrjes në këtë panair, përfaqësuesja e skuadrës mori plot krenari çmimin e mirënjohjes si dhe vlerën prej 500 Euro, e cila iu dha nga Ministrja Federale e Arsimit dhe Gruas, Gabriele Heinisch-Hosek dhe nga sekretari i përgjithshëm në Ministrinë Federale të Shkencës, Kërkimit Shkencor dhe Ekonomisë, Dr. Michael Losch.
Përshtypje nga finalja:

https://www.youtube.com/watch?v=22j9LGPQkV0 (që nga minuta e 2:35)

Gernot Scheffknecht
Përgjegës i projektit

17542885443_d75e88dd4a_z

17542890003_c3edd3d028_z

18187336478_3fe1eba4a9_z

18187415999_350024920c_z