E mërkurë më 09.05.2012- Vizita e firmës XION IT SYSTEMS AG

Në kuadër të një vizite të Z.Ernst Atkins (firma Xion) dhe Z.Devis Fecani në shkollën tonë, u prezantua para klasava 4a dhe 4b projekti i dixhitalizimit të regjistrit civil në Shqipëri. Boris Alibali dhe dhe nxënës të tjerë i prezantuan firmës shkollën. U diskutua dhe mundësia që nxënësit tonë të bënin praktikë në këtë firmë.

Gerlinde Tagini

Foto