Mbrëmja e maturës e së 5A dhe 5B

Mbrëmja e maturës e së 5A dhe 5B

20.6.2013

Më 20 qershor u zhvillua në Velipojë mbrëmja e maturës. Pothuajse të gjithë mësuesit/et dhe maturantët/et ishin të pranishëm. Të gjithë shijuan darkën e shijshme, që shënonte përfundimin e provimeve të maturës austriake. Festimet vijuan edhe pas mesnatës rreth e rrotull (pjesërisht dhe brenda saj) pishinës së lokalit. Drejtoria i uron atyre shumë suksese në rrugën e tyre të mëtejshme.

Gerlinde Tagini