Liana Shpani –Olimpiada ballkanase në matematikë

Nxënësja jonë, Liana Shpani (sot ne klase 9a) mori pjesë në Junior Balkan Mathematic Olympiad (JBMO ) për klasat e nënta, mosha deri 15,5 vjec, të zhvilluar në 25-29 Qershor në Veria të Greqisë si anëtare e ekipit shqiptar prej 6 (gjashtë) pjesëtarësh ku dhe u vleresua me cmim të tretë (Medalje Bronxi ). 

Nga Shkodra ishte vetem Liana që fitoi, nga Shqiperia u morën dy medalje, çmime.

Shkolla përgëzon Lianën për këtë arrittje të madhe!

Gerlinde Tagini

Foto