Festa e mësuesit dhe e gruas

Më 7 mars 2016 mësueset dhe mësuesit e shkollës austriake „Peter Mahringer“ festuan si çdo vit festën e mësuesit. Pas një feste të organizuar në shkollë, ku nxënëset dhe nxënësit na treguan njohuritë e tyre në sfera të ndryshme, mësuesit e shkollës u mblodhën në një drekë festive.

NJë traditë shumë e dashur është dhe „kafeja e grave“ në shkollë me rastin e festës së gruas. Falenderojmë drejtoreshën Mag. Gerlinde Tagini, për ftesën.

Rotraud Schrempf- Morawetz
09.03.2016

IMG_7257

IMG_7255

IMG_7252

IMG_7246

IMG_7238

IMG_7222

IMG_7200

IMG_7185

IMG_7180

IMG_7165

IMG_7161

IMG_7153

IMG_7144

DSCN9192

DSCN9185

DSCN9183

DSCN9178

DSC01867

lehrertag restorant

lt 2

DSC01860

DSC01865

IMG_7132