Kontakte

Mundësi kontaktimi

Adresa

Shkolla Austriake “Peter Mahringer”
Lagja Qafhardhi
Rruga Dedë Gjon Luli
4000 Shkodër
Albanien

Tel: +355-(0)22-210197

Adresa postare:
Shkolla Austriake “Peter Mahringer”
Kuti postare 187
4000 Shkodër
Albanien

Përshkrimi i rrugës për në Shkollë

Skizze des Anfahrtsweges

Formulari kontakti

Gjithashtu ju keni mundësi të na dërgoni një mesazh nëpermjet këtij formulari kontakti. Ju lutem ploteësoni hapësirat e mëposhtme dhe dërgoni formularin.

Name (required)

Email (required)

Adresse

PLZ

Land

Telefon

Subject

Nachricht

captcha