Udhëtimi i të 9-tës A

Ekskursioni ynë ishte me të vërtetë „super“. Ne udhëtuam për në jugun e Shqipërisë. Vizituam Vlorën, Sarandën dhe Gjirokastrën dhe fjetëm në Ksamil. Nga një shëtitje e gjatë në Butrint dëgjuam shumë rreth historisë së tij.
Ajo çfarë më dha më shumë kënaqësi është se atje kishte shumë turistë gjermanë të cilët interesoheshin për Shqipërinë. Ne ishim në parkun natyror të Llogarasë dhe bëmë shumë foto në Qafën e Llogarasë. Edhe “Syri i kalter” ishte shumë interesant, një vend që duhet ta vizitoni patjetër.
Por ne jo vetëm që kemi parë shumë, por edhe kemi bëre qejf dhe kemi njohur njëri-tjetrin më mirë.

Alis Draçini
Fotot nga Margit Herta