Karnevalet ne Shkoder

Nga 18 deri më 21Shkurt u zhvillua edhe këtë vit në Shkodër karnevali tradicional, i cili këtë vit kishte moton „100 Orë Karneval, 100 vite pavarësi“. Për herë të parë këtë vit mori pjesë edhe një grup prej 10 nxënësesh dhe nxënësish nga klasat 3A, 3B dhe 4A të shkollës Austriake „Peter Mahringer“ (organizimi nga Manfred Tagini). Që të shtunën, 18.2.2012, patëm mundësi të shijonim kohën e bukur në një atmosferë të mrekullueshme me veshje tradicionale. Kryebashkiaku Lorenc Luka, kryetarja e parlamentit Jozefina Topalli dhe shumë të ftuar tjerë nderi, treguan përmes pranisë së tyre rëndësinë e veçantë që ka fituar përsëri karnevali shkodran në mbarë vendin.

Manfred Tagini

Foto