U botua libri vjetor 2012/2013 i Shkollës Austriake

Më 4 nëntor 2013 u publikua libri vjetor 2012/2013 i Shkollës Austriake „Peter Mahringer“ Shkodër.U botua libri vjetor 2012/2013 i Shkollës Austriake Ai përmbledh ngjarjet më të rëndësishme të vitit të kaluar shkollor. Ai përmban shumë forografi, gjithsej ka 112 faqe dhe kushton 900 Lek / 7 Euro (nxënësve libri i shitet me një çmim prej 700 Lek). Libri mund të blihet në sekretarinë e shkollës që në këtë moment.

Gerlinde Tagini

Jahrbuch 2012-2013