Doli libri i vitit shkollor 2011/2012 i Shkollës Austriake

Me 10 Tetor 2012 u publikua libri i vitit shkollor 2011/2012 i Shkollës Austriake „Peter Mahringer“ Shkodër. Ai përmbledh aktivitetet më të rëndësishëm të vitit të kaluar shkollor, është i pajisur me fotografi të shumta, përmban 130 faqe dhe kushton 900 Lek / 7 Euro (nxënësit e shkollës sonë mund ta blejnë librin vjetor me një çmim prej 700 Lek ). Libri mund të blihet që sot në sekretarinë e shkollës.

Gerlinde Tagini

Foto