Impressum

Shkolla Austriake “Peter Mahringer”
L. Qafehardhi
Shkodër
Albanien
Tel.: +355-(0)22-250274
E-Mail: office@htl-shkoder.com

Sqarimi i statistikës së vizitorëve

Këte faqe web e përdor Google Analytics, i cili është një shërbim i Webanalyse i Google Inc. ( “ Google” ). Google Analytics përdor të ashtuquajturit “ Cookies”, të dhëna tekstesh, të cilat ruhen në kompjuterin tuaj dhe përmesh jush mundësojnë një analizim të përdorimit të faqes web. Informacionet e prodhuara nga Cookie përmes përdorimit tuaj të faqes web ( përfshirë edhe adresën tuaj IP) transmetohen dhe ruhen në një server të Google në USA. Google do të përdor këtë informacion, për të vlerësuar përdorimin e faqes web, për të hartuar raportime të aktivitetit të faqes web për përdoruesit e saj dhe për të arritur shërbime të tjera, që janë të lidhura me përdorimin e faqes web dhe të internetit.
Google gjithashtu do ti transmetoj këto të dhëna të tretëve, gjithmonë nëse kjo është e ligjshme dhe gjithmonë nëse të tretët përpunojnë këto të dhëna me kërkesë të Google. Google nuk do të lidh në asnjë mënyrë adresën tuaj IP me të dhënat e tjera të Google. Ju mund ta ndaloni instalimin e Cookies përmes një Software të caktuar ne Browserin tuaj.
Përmes përdorimit të kësaj faqeje web, ju e shpallni veten dakort me përpunimin e të dhënave tuaja nga Google.