Vizitë në shkollën tonë e Konsullit të Nderit së Austrisë Gjergj Leqejza dhe Viktor Tushaj (Kryebashkiaku i Lezhës)

Me datë 8 tetor 2012 vizituan shkollën konsulli i Nderit të Austrisë Gjergj Leqejza dhe kyetari i Bashkisë së Lezhës , Viktor Tushaj. Pas një prezantimi të shkollës me Powerpoint të përgatitur nga Greta Makaj, Anisa Dukaj dhe Gledion Sala (të gjithë nga klasa e 3b) vijoi një vizitë në ambjentet e shkollës dhe së fundmi një bisesë në drejtori. Kryetari i Bashkisë Lezhë, Z. Tushaj, i cili tregoi mjaft interes në prolin e shkollës sonë, theksoi dëshirën e tij për të pashur më shumë kontakte me Shkollën Austriake„Peter Mahringer“. Drejtoresha, Gerlinde Tagini, shprehu dëshirë të madhe për të zgjeruar marrëdhëniet e shkollës në rrethin e Lezhës.

Gerlinde dhe Manfred Tagini

Foto