Ekskursion i 3a në Zogaj

Me ekskursionin e pranverës së këtij viti nuk patëm shumë fat. Ai u shty disa herë për shkak të motit të keq (moti në muajin Maj këtë vit ishte i paparashikueshëm). Për shkak të një aksidenti të rëndë gjatë një ekskursioni me studentë në Himarë, u anulluan të gjithë ekskursionet shkollorë sipas urdhrit nga Ministria shqiptare. Me 29 Maj vendosëm të bëjmë një shëtitje me biçikleta në Zogaj. Një përvojë e veçantë ishte sigurisht për të gjithë shëtitja me varkë në liqenin e Shkodrës. Më pas vizituam shkollën 9-vjeçare në Zogaj, bëmë një shëtitje deri në kufirin shqiptaro-malazez dhe së fundmi bëmë një picknick në liqen.

Manfred Tagini

Foto