Konferencë shkencore në Universitetin e Tiranës

Më 27 maj 201, u zhvillua në Universitetin e Tiranës një konferencë shkencore me pjesëmarrës prominent mbi temën “Perspektivat e gjuhës gjermane në shkolla dhe universitete në Shqipëri“. Ky aktivitet u organizua nga seskioni i gjermanistikës në Universitetin e Tiranës në bashkëpunim me institucionet gjermanishtfolës si p.sh. Ambasada Austriake. Në qendër të diskutimeve ishte integrimi i gjuhës gjermane në arsimin sekundar dhe terciar. Shkolla e Mesme Teknike Austriake “Peter Mahringer” prezantoi një temë shumë të rëndësishme para një publiku, që ishte shumë të interesuar.

Markus Offner

IMG_3068_7

IMG_3073_5

IMG_3076

IMG_3077_6

IMG_3080