Ekskursioni i klasës së 8 në Durrës

Më fund ia dolëm në fund të prillit u bë ekskursioni i parë i klasës së 8. Ne shkuam në Durrës ku në fillim vizituam amfiteatrin.

Siç shihet dhe në fotografi ne u argëtuam shumë më pas gjatë shëtitjesnë breg të detit dhe në plazhin e Durrësit.

Margit Herta

Foto