Fillimi i kursit të gjermanishtes në Vau i Dejës

Më 23 tetor 2014 filluam përsëri me kursin e gjermanishtes në shkollën 9-vjeçare. Në prani të drejtorit të shkollës Marjan Peci u realizua hapja e kursit të gjermanishtes nga drejtuesi i projektit „Gjermanishtja në veriun e Shqipërisë“ Manfred Tagini. Kursi do të jepet nga Rita Vuksani dhe projekti financohet nga shoqëria Austriake-Shqiptare në kuadër të projektit “Gjermanishtja në veriun e Shqipërisë” të Ministrisë Austriake të Arsimit dhe Grave. Falenderime të përzemërta për mbështetjen.

Manfred Tagini, 23.10.2014

2014 10 23-1 005 Vau i Dejes - Sprachkurseröffnung

2014 10 23-1 012 Vau i Dejes - Sprachkurseröffnung

2014 10 23-1 019 Vau i Dejes - Sprachkurseröffnung