Fillimi i kursit të gjermanishtes në Mjedë

Më 22 tetor 2014 mundëm të fillonim përsëri me kursin e gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare. Në prani të drejtorit të shkollës, Arben Zambaku u realizua hapja e kursit nën drejtimin e Manfred Taginit, drejtues i projektit “Gjermanishtja në veriun e Shqipërisë”. Kursi do të jepet nga Rita Vuksani dhe projekti u financua nga shoqëria Austriake-Shqiptare. Falenderime të përzemërta për mbështetjen.
22.10.2014, Manfred Tagini

2014 10 22 03 Mjede - Sprachkurseröffnung

2014 10 22 07 Mjede - Sprachkurseröffnung

2014 10 22 09 Mjede - Sprachkurseröffnung