Fillimi i kursit të gjermanishtes në Bajzë

Më 20 tetor 2014 mund të fillonim me kursin e gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeçare. Në prani të drejtorit të shkollës, Gaspër Deda u realizua hapja e kursit nën drejtimin e Manfred Taginit, drejtues i projektit “Gjermanishtja në veriun e Shqipërisë”. Për fat të keq nga keqkuptime të ndryshme nuk ishin në kurs të gjithë të pranishmit. Kursi do të jepet nga Emanuel Lumaj dhe projekti “Gjermanishtja në veriun e Shqpërisë”, financohet nga Ministria Austriake e Arsimit dhe Grave. Falenderime të përzemërta për mbështetjen.

23.10.2014, Manfred Tagini

2014 10 20-3 34 Bajza - Sprachkurseröffnung