Pёrfundimi me sukses i kurseve tё gjuhёs gjermane nё Mjedё dhe Vau i Dejёs

Tё premten, mё 20.05.2016 pёrfunduam me sukses kurset e gjuhёs gjermane nё Mjedё dhe Vau i Dejёs: kurse tё cilat pёrfshihen nё projektin e financuar nga Ministria e Arsimit dhe Grave tё Austrisё. Nё prani tё drejtorёve tё shkollave pёrkatёse, se bashku me mёsuesen e gjuhёs gjermane Rita Vuksani, drejtuesen e projektit Mikela Lekaj dhe koordinatorin e gjermanishtes nё shkollёn Austriake, Markus Offner, nxёnesit morёn çertifikatat pёrkatёse.

Njё falenderim i veçantё shkon pёr drejtorёt e kёtyre shkollave, tё cilёt na dhanё besimin e tyre pёr tё vazhduar kёto kurse, gjithashtu edhe Ministrinё e Arsimit dhe Grave tё Austrisё pёr mbёshtetjen dhe financimin e vazhdueshёm tё kёtij projekti sa tё rёndёsishёm aq edhe tё bukur nё veriun e Shqipёrisё.
24.05.2016, Mikela Lekaj
Fotos: Markus Offner

81b20710-3a36-4c75-889c-371f7e2929ff

446fdc3e-a5d9-46a6-9dab-90db551aecce

c3517473-20bb-446c-8ff8-63b0a8928d48

fba36c4e-7185-48be-b48b-68371fb3ca4a